Welkom bij Jacobs Autocars, een familiaal bedrijf waar persoonlijke aanpak centraal staat. Vandaar ook onze slagzin 'Wij zullen u wel brengen', omdat wij onze klanten niet zien als commerciële relaties, maar als deel van de Jacobs familie. 

Onze toewijding aan een oplossingsgerichte aanpak zorgt ervoor dat wij steeds klaarstaan om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Onze jarenlange ervaring en professionele benadering maken ons een vertrouwde partner die u nooit last minute in de steek zal laten. Ontdek de zekerheid van reizen met Jacobs Autocars - waar persoonlijke aanpak, oplossingsgerichtheid en betrouwbaarheid samenkomen. 

Grote vloot, voor elke uitstap geschikt

Bij Jacobs Autocars beschikken we over een ruime vloot aan autocars voorzien van alle comfort. Een luxe touringcar, een minibus of een standaard autobus? Ons uitgebreid aanbod zorgt ervoor dat wij aan al je specifieke wensen tegemoet kunnen komen. 

Bovendien zorgt ons eigen onderhoudspersoneel ervoor dat onze wagens steeds in optimale conditie verkeren om de reis voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Neem gerust een kijkje welke mogelijkheden er zijn voor jouw volgende uitstap.   

WE ZOEKEN STEEDS NAAR GEDREVEN CHAUFFEURS

Wij zoeken steeds naar gedreven chauffeurs die onze passie voor het rijden met een autocar delen. Ben je geïnteresseerd in schooldiensten of toch eerder interesse voor toeristische ritten? Ben ons kan je voor beide terecht.

Wij bieden een variabele en uitdagende carrière in een dynamisch team van toffe collega's. Mogelijkheid tot het bekomen van een vast contract, voltijds of deeltijds, maar ook als flexi-jobber kan je bij ons aan de slag. 

Geen rijbewijs D maar toch overtuigd? Ontdek je mogelijkheden!

Spring eens binnen en wie weet maak jij binnenkort deel uit van de Jacobs Autocars familie

Galerij