Schoolvervoer

Zowel in de regio Genk, Hasselt als Bilzen staan wij in voor het dagelijks schoolvervoer van tientallen kinderen en hun busbegeleiders. 

Daarnaast verzorgen wij alle ritten voor de buitenschoolse activiteiten van de Genkse Scholengemeenschap. 

Ook uw school kan beroep op ons doen voor uitstapjes naar culturele centra, schoolreizen of activiteiten. Informeer gerust naar de mogelijkheden op maat van uw school. 

Dagtoerisme

Een uitstap naar zee? Een stad bezoeken? Een rondrit door de vele mooie streken in Limburg of daarbuiten? Wij 'zullen u wel brengen' ! 

U kan een beroep op ons doen voor al uw uitstappen met collega's, familie of vrienden. Onze vloot met diverse capaciteiten maakt dat wij elke grootte van groep kunnen vervoeren. 

Contacteer ons om uw opties in detail te bespreken. 

Meerdaags Toerisme

Jacobs Autocars heeft dan wel geen eigen reisprogramma, toch kan u ook op ons beroep doen voor het verzorgen van uw meerdaagse reis zowel in binnen - als buitenland. Onze luxe touringcars zijn voorzien van alle comfort om een verre reis zo aangenaam mogelijk te maken.

Bovendien beschikken wij over zowel skibakken als aanhangwagens zodat wij voldoende capaciteit hebben om al uw bagage mee te nemen.

Sinds enkele jaren kunnen wij u ook een fietsaanhangwagen aanbieden. Perfect voor uw volgende fietsreis met een groep vrienden.

Projecten

De laatste jaren heeft Jacobs Autocars zich verder gespecialiseerd in het ondersteunen van uw projecten waarbij grote groepen gelijktijdig vervoerd moeten worden.

Zowel bij concerten, opendeurdagen en events kunnen wij een vervoersplan voor u uitwerken. Hierbij zal u steeds werken via één aanspreekpunt die uw project mee kan doen slagen.

Aarzel niet om onze kennis te testen door een vrijblijvend gesprek aan te vragen