Jacobs Autocars staat garant voor professioneel vervoer met kwalitatieve voertuigen. De staat van onze vloot maakt hier een essentieel onderdeel van uit. Daarom benaderen wij onze vloot steeds op het niveau van 3 pijlers: vernieuwing, onderhoud en netheid. Dit om onze passagiers de beste reiservaring te bezorgen. 

Vernieuwing

Jacobs Autocars zorgt er constant voor dat haar vloot steeds up to date blijft. Eens onze voertuigen een bepaalde leeftijd bereikt hebben worden ze automatisch vervangen door jongere, nieuwere modellen. Op deze manier kunnen wij garanderen dat onze voertuigen steeds met de laatste nieuwe evoluties op vlak van veiligheid, comfort en ecologie uitgerust zijn. 

Onderhoud

Jacobs Autocars beschikt over een kwalititatief team van mechaniekers dat ervoor zorgt dat haar voertuigen steeds op de best mogelijke manier onderhouden worden. Wij geloven rotsvast in het gezegd: "beter voorkomen dan genezen", waardoor wij trachten problemen preventief te behandelen om zo de reiservaring van onze passagiers te maximaliseren. 

Netheid

Onze chauffeurs zetten zich dagelijks in om hun voertuig piekfijn voor de dag te laten komen. Orde en netheid zijn één van de stokpaardjes van Jacobs Autocars en we zijn dan ook fier dat onze mensen dit elke dag opnieuw toepassen in de praktijk. We hopen dan ook steeds dat onze klanten dit erkennen, respecteren en zelf hun steentje bijdragen om onze voertuigen in hun prachtige staat te behouden.